ODBOJKA

Marjanović i Ilić: Šteta, imali smo ih, ali okrećemo se plej-ofu

U jednom momentu Borac je dijelilo 25 poena, odnosno tačno jedan set do istorije i Evrope, ipak nije se dalo. Puna dvorana Centar svim srcem je bila uz crveno-plave koji su dali sve od sebe, ipak dva boda odlaze u Kakanj, a Borac je i trećim mjestom u prvenstvu pred plej-of napravio najbolji rezultat u istoriji kluba.

– Imali smo u jednom momentu sve, šansu u četvrtom setu, u petom, međutim nismo to iskoristili, ali to je sport. Bila je odlična utakmica, publika je imala šta da vidi. Hvala im na podršci, a mi se okrećemo prvenstvu, rekao je trener Borca Mišo Marjanović poslije utakmice.

Saglasan sa riječima trenera je i kapiten Borca, Borko Ilić.

– Očekivali smo iskreno ovakav meč. Oni su dobra, iskusna ekipa, dugo igraju zajedno, stalno su tu u vrhu tabele. Ušli smo jako u meč, a presudile su neke sitnice. Žao mi je što nismo ispoštovali neke stvari i uzeli taj peti set, da uđemo u istoriju i izborimo Evropu, ali i ovako smo prezadovoljni. Dali smo svoj maksimum i idemo dalje, okrećemo se plej-ofu. Cilj nam je da napravimo što bolji rezultat u plej-ofu, istakao je Ilić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button