FUDBALREGION

Vazura: Počelo fabrikovanje, samo je “On” ispravan i pošten

Nije trebalo dugo čekati na reakciju iz Partizana povodom saopštenja Zvezde o “pljačci u Subotici”, a direktor “crno-bijelih” Miloš Vazura ne izgovara ime, ali jasno aludira da iza posljednjeg saopštenja stoji Zvezdan Terzić.

– Danas je u Subotici VAR uticao na odluku glavnog sudije Lukića, dakle, tehnologija i ljudi koji su vraćali snimak ko zna koliko puta da bi sugerisali na krajnju odluku. Međutim, Crvenoj zvezdi, odnosno jednoj osobi u tom klubu, ne odgovara ništa što nije u njihovim, odnosno njegovim interesima i verujem da će ova fabrikovana priča koja se plasira iz tabora večitog rivala biti samo početak rada mašinerije. Jer, ne zaboravite, nedavno su poručili da će borbu za titulu voditi svim sredstvima i na terenu i van njega – ponavljam – van terena i svedoci smo upravo da se to događa. Jer, kako drugačije tumačiti da je saopštenje izašlo, a da se meč nije ni završio – pita se Vazura u saopštenju.

O samom penalu sa kojeg su crno-beli stigli do tri boda…

– Prvo – nije dozvoljeno komentarisanje sudija i suđenja i Partizan do do sada nije radio niti će raditi, za razliku od našeg rivala. Partizan nije komentarisao kada VAR nije radio na meču Zvezde i Čukaričkog skoro pola sata u kojima su postigli gol, nije komentarisao kada su u Kupu Srbije sa Radničkim priznati neispravni jedanaesterci i još mnogo toga, jer verujemo da ne postoji loša namera, da je suđenje dobro i pošteno.

A na optužbe s druge strane Topčiderskog brda da je na sličan način Zvezdi “oteta” titula i 2017. godine kada je Zvezda izgubila od Voždovca, Vazura podsjeća da je tada u rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije sjedio i aktuelni sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela.

– Napadaju sudiju Lazara Lukića, pominju ga u negativnom kontekstu i krive i svaljuju na svakoga svakoga kada bi doživeli neuspeh. Ne valja Partizan, ne valja Fudbalski savez Srbije, ne valjaju Sudijska organizacija i sudije. Ništa ne valja, samo su oni, to jest “On” ispravni i i pošteni. To je taj mehanizam blaćenja, u kome se taj čovek najbolje snalazi izvrćući istinu kako njemu odgovara. Čim nešto nije po volji, ide fabrikovanje informacija, napadi na Partizan, selektora Stojkovića, FSS, sudije… Pa, nije ovo politika da se fabrikuju informacije, ovo je sport i to najlepši i takav bi trebalo da ostane. No, dok je takvih kao što je taj čovek, uvek ćemo imati mulj, blato i iskrivljenu istinu koja ima za cilj da njemu bude dobro i da ga izdigne iznad kluba, koji, nažalost, predstavlja – navodi se u saoštenju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button