BIHKOŠARKA

UŠĆE U FINALU, BLAGOJEVIĆ PORUČUJE: Moje djevojke su najbolje na svijetu!

Košarkašice Ušća očekivano su izborile plasman u finale plej-ofa Prve lige Republike Srpske gdje ih čeka Kozara. Tim Borisa Blagojevića u polufinalnoj seriji je sa dvije ubjedljive pobjede eliminisao novogradsku Slobodu.

– Moje djevojke su najbolje na svijetu i nikad nisam ni sumnjao da ćemo uci u finale! Sada nam ostaje da se spremimo za Kozaru, koja nas je jedina dobila pobijedila poslije produžetka. Preuzimamo ulogu favorita, poštujemo protivnika, ali isto tako, bićemo maksimalno motivisani da od prve utakmice pokazemo da smo bolji i da pehar ostane u Banja Luci, rekao je Blagojević.

I kapiten Ušća Vanja Čađo vjeruje da će ona i njene saigračice opravdati ulogu favorita i finalnoj seriji.

– Naš cilj je pehar i idemo ka tome. Ovo je bila samo jedna od stepenica do vrha. Imamo odličnu ekipu, sjajne djevojke, atmosferu, želimo taj trofej, kategorična je Čađo.

Prva finalna utakmica plej-ofa Prve lige Republike Srpske između Ušća i Kozare igra se narednog vikenda, tačnije u subotu 19. marta u banjalučkoj dvorani Obilićevo. Početak je u 20.00 časova. Plasman u Premijer ligu BiH izboriće ekipa koja prva dođe do tri pobjede.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: penis envy mushrooms
  2. Povratni ping: click here for more info
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button