EVROPSKE LIGEFUDBAL

MERIDIAN EKSPERT NUDI NAJVEĆE KVOTE –  ATL. MADRID – 2, NAPOLI – 1&3+, HERTA – 1X&2+, ARSENAL – GG!

Lige petice donose dosta uzbuđenja ove subote, a Meridian vam uz najveće kvote na planeti predstavlja ekspertski tiket dana koji vam može pomoći u sastavljanju dobitnog tiketa.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

RAYO VALLECANO – ATLETICO MADRID – 2
Kvota: 2.10

Nakon velike pobjede u osmini finala Lige šampiona i izbacivanja Manchester Uniteda, Atletico Madrid će se sada posvetiti obavezama u La Ligi gdje se bore za top4 kako bi i naredne sezone igrali u najelitnijem klupskom fudbalskom takmičenju u Evropi. Izabranici Diega Simeonea su povezali četiri trijumfa u domaćem prvenstvu, a sada idu u goste timu koji se nalazi u najslabijoj formi u čitavoj ligi.

U posljednjih devet kola, Rayo Vallecano je osvojio samo dva boda. Zahvaljujući dobrim igrama iz prvog dijela sezone, opstanak bi trebalo da im je siguran jer imaju osam bodova više od zone ispadanja, te situacija još uvijek nije alarmantna. U formi u kakvoj se trenutno nalaze, teško je vjerovati da mogu ugroziti Atletico koji igra impresivno u zadnjih mjesec dana.

NAPOLI – UDINESE – 1&3+
Kvota: 2.35

Iako je izgubio na svom terenu od Milana prije dvije sedmice, Napoli je i dalje u igri za šampionski naslov u Seriji A. Pravo na kiks više nemaju i poslije trijumfa nad Veronom u gradu „Romea i Julije“, naredni izazov biće duel protiv Udinesea. Victor Osimhen se nalazi u odličnoj formi i oni hrabriji bi mogli pokušati sa opkladom da će Nigerijac pogoditi i ovog vikenda. Kvota je 2.00!

U svakom slučaju, pobjeda protiv Udinesea se ne bi trebala dovesti u pitanje jer su gosti u sigurnoj zoni i nemaju strah od eventualnog ispadanja iz lige. Takvi predstavljaju idealnog protivnika za Napoli koji bi mogao ostvariti jednu ubjedljivu pobjedu i tako dodatno napuniti samopouzdanje pred završnicu prvenstva.

HERTHA – HOFFENHEIM – 1X&2+
Kvota: 2.50

Crni oblaci su se nadvili nad plavim dijelom Berlina. Dok se Union bori za mjesto u Evropi i naredne sezone, Hertha je na korak od ispadanja. U 2022. godini još uvijek nisu upisali pobjedu, a zabilježili su čak osam poraza i dva neriješena rezultata u posljednjih 10 mečeva u Bundesligi. Vremena je sve manje za pobjeći u sigurnu luku i ovo kolo je prilika da se konačno upišu tri boda.

Protivnik neće biti nimalo naivan jer Hoffenheim igra impresivno. U zadnjih pet kola su osvojili 13 bodova, a prethodnog vikenda su remizirali sa Bayernom. U aktivnoj su borbi za top4 i plasman u Ligu šampiona, te popusta za Herthu neće biti. Zbog toga očekujemo jednu otvorenu utakmicu u kojoj će obje ekipe probati da ostvare trijumf. Golovi su neizbježni, a vjerujemo da je konačno vrijeme da Hertha zablista.

ASTON VILLA – ARSENAL – GG
Kvota: 1.70

Premijer liga u svom programu nudi samo jednu utakmicu danas i to onu koja će se igrati u Birminghamu. Steven Gerrard je preporodio Aston Villu i od njegovog dolaska su postali potpuno drugačija ekipa. Od tima koji se borio za opstanak, došli u situaciju da sezonu završe na devetoj poziciji što bi bio impresivan rezultat gledajući sve okolnosti.

Ove subote, u goste im stiže Arsenal koji drži četvrto mjesto koje vodi u Ligu šampiona. „Tobdžije“ će zanimati samo pobjeda, dok Aston Villa nema razloga da igra rezervisano što bi nam trebalo garantovati spektakl i dosta golova, pa očekujemo da se obje mreže zatresu bar jednom u 90 minuta.

Ukupna kvota: 20.97

Ovaj tiket možete odigrati u Meridian poslovnicama putem „Brzog tiketa“. Sve što trebate učiniti je da operateru kažete broj brzog tiketa koji glasi 218482.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Ukoliko Meridian dopunu kupite na „Duhanpromet“ trafikama, na prvu dnevnu uplatu od minimalno 10 KM, Meridian vas časti sa 20% bonusa svake subote i nedjelje u martu!

*kvote su podložne promjenama

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

6 Comments

  1. Ponuda je odlicna i kvote su vrhunske, mozda se nesto i prodje danas!

Back to top button