BIHFUDBAL

Lukić pred Slobodu: Imamo šansu ako ponovimo igru kao protiv Krupe

Fudbaleri Alfa Modriče i njihov trener Mitar Lukić čvrsto su riješeni da u subotu od 15 časova na stadionu “Dr Milan Jelić” zaustave niz Slobode iz Novog Grada i dođu do boda ili tri, koji će im puno značiti u borbi za opstanak.

Ovaj meč biće sigurno jedan od najinteresantnijih u 19. kolu m:tel Prve lige Republike Srpske, jer će s jedne strane biti nekadašnji šampion BiH koji se sada bori da sačuva status u eliti Srpske, te Sloboda, koja ove sezone ima velike planove i cilja plasman u Premijer ligu.

– Iako su Novograđani apsolutni favoriti u ovom meču vjerujem da možemo ponoviti igru od prije dva kola kada smo na našem terenu sa liderom Krupom igrali neriješeno, 2:2 – naglasio je Lukić.

Pred ovaj susret iskusni stručnjak na klupi Modričana ima velikih problema.

– I onako imamo nedovoljno jak igrački kadar, a situacija je pogoršana činjenicom da nećemo biti kompletni. U ekipi sigurno neće biti Uroša Ivetića, koji pauzira zbog crvenog kartona, dok zbog tri žuta neće igrati Mateja Božić. Dragan Radić je povrijeđen i neizvjesno je da li će biti u kombinaciji za ovaj susret. Ipak očekujem da momci pruže maksimum, odigraju i iznad svog nivoa, a ako tako bude vjerujem da smo blizu boda ili tri – dodao je Lukić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button