ATPTENIS

Žrijeb za Monte Karlo: Đoković u četvrtfinalu na Alkaraza

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u istoj je polovini žrijeba sa četvrtim nosiocem Kasperom Rudom u žrebu za masters u Monte Karlu, dok bi u četvrtfinalu bi mogao da igra protiv Karlosa Alkaraza.

U drugoj polovini žreba su drugi favorit Aleksandar Zverev i aktuelni šampion Stefanos Cicipas. Srbin će kao prvi nosilac biti slobodan u prvom kolu. U drugom će igrati protiv boljeg iz duela Alehandro Davidovič Fokina – Markos Giron.

Potom ga potencijalno čeka Roberto Bautista Agut. U četvrtfinalu mu se projektuje duel sa Karlosom Alkarazom, koji će prethodno morati da savlada Tejlora Frica.

U polufinalu, prema poziciji na ATP listi, čeka ga četvrti nosilac Kasper Rud. Norvežanina prethodno očekuju dueli sa Nikolosom Basilašvilijem i Huberton Hurkačem ili Kameronom Norijem. Biće to tek drugi turnir za Đokovića ove sezone, koji je prethodno igrao još samo u Dubaiju.

U prvom kolu sastaće se dvojica srpskih tenisera Dušan Lajović i Filip Krajinović. Oni su u istoj četvrtfini žreba sa Kasperom Rudom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button