EUROKUPOVIFUDBAL

Englezi napali Savića: Sramotno

Bivši engleski fudbaleri, a danas analitičari, bili su zgroženi ponašanjem igrača Atletika tokom i nakon susreta sa Mančester sitijem.

“Jorgandžije” su u finišu revanša četvrtfinala Lige šampiona ušle u sukob sa rivalima, a incidenti su nastavljeni i u tunelu po završetku duela.

Prednjačio je Stefan Savić, koji se sukovljavao redom sa “građanima”, a Džeka Griliša je nakon vrijeđanja, povukao i za kosu.

– Ono što je Savić uradio je sramotno. To Atletiko radi, da je obrnuto, ponašali bi se potpuno jednako. Super je što Siti nije reagovao na te ludorije. Misliš da niko neće vidjeti šta se događa u tunelu. Siti je pokazao hrabrost i odlučnost. Obavili su posao. Iskusni igrači sad su zreliji, mogu da kontrolišu emocije. Vidjeli ste da je reakcija bila kolektivna, ali niko nije prešao granicu – rekao je Ferdinand.

Na Ferdinandovu konstataciju, nadovezao se i Oven Hargrivs.

– Siti je bio smiren, pokazao je klasu. Sramota Atletika na kraju. Igrajte lijep fudbal. Svaka čast Sitiju, bila je to sjajna predstava i jako, jako teška utakmica – rekao je Hargrivs.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: molly drug in spanish,
Back to top button