ATPTENIS

NIKOLA PILIĆ U SUZAMA: Proći će 1000 godina…

Govor Nikole Pilića po okončanju finala Srbija opena iznenadio je sve, pa i Novaka Đokovića. Čovjek koji je uz počivšu Jelenu Genčić oblikovao najboljeg tenisera svijeta obratio se publici i organizatorima turnira.

Kroz suze, što samo potvrđuje koliko mu je značilo što je opet u prilici da na djelu vidi najbolji produkt svoje čuvene akademije.

– Ne znam šta da kažem“, počeo je Pilić praćen ovacijama sa tribina.

– Nije jedan od najboljih, već najbolji svih vremena! U konkurenciji Federera, Nadala, Marija, 366 sedmica biti broj jedan, to je više od sedam godina. Po mom skromnom ubjeđenju, možda će trebati 1.000 godina da se taj rekord obori. Srđan i Dijana, moju suprugu i mene tretiraju kao porodicu. Kad prođeš 80 godina emocije su još veće. Zato kažem, Novače, ovo je jedna od najboljih publika koju sam vidio u svom životu, rekao je Nikola Pilić i dodao:

– U ovoj državi ne postoji niko kao Novak Đoković. Nije mi jasno što ne mogu normalno da govorim… Novaku želim sve najbolje, a za mene, on je najbolji igrač svih vremena. Moram reći i ovo, Srđan i ja smo mislili da će biti veliki šampion, ostao je godinama, ali što je najvažnije, on je odličan čovek, istakao je legendarni stručnjak.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button