EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Bajern našao zamijenu za Levandovskog

Robert Levandovski važeći papir ima rok do ljeta 2023, ali je veliko je pitanje da li će poljski golgeter nositi dres Bavaraca i po završetku aktuelne sezone. Ukoliko ne dođe do dogovora, moraće njemački šampion da ga proda tokom ljeta kako bi naplatio njegov kvalitet.

U suprotnom, Levandovski će biti slobodan da pregovara sa drugima i za godinu dana napusti Minhen bez evra obeštećenja. Kako ih eventualna promjena špica ne bi zatekla, u Bajernu uveliko razmišljaju o alternativama. Po pisanju Bilda, na vrh liste izbio je Ajaksov Sebastijan Ale.

Reprezentativac Obale Slonovače dobro je poznat Nijemcima, pošto je od 2017. do 2019. nosio dres Ajntrahta. Frankfurt je potom zamijenio Londonom (Vest Hem), pa Amsterdamom.

Za dolazak u Minhen, Bild piše da će Bavarcima biti potrebno oko 40.000.000 evra za obeštećenje Ajaksu i još oko 10.000.000 za platu, što je triput manje nego godišnje primanje Levandovskog.

Pored Sebastijana Alea, među kandidatima za prvog špica Bajerna – ukoliko Levandovski ode – pominju se i Benfikin Darvin Nunjez, Čelsijev Romelu Lukaku i Bajer Leverkuzenov Patrik Šik, s tim da je za njihove transfere potrebno izdvojiti dosta više novca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: turner's outdoorsman
Back to top button