ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

Bratunčanke u Prvoj ligi Republike Srpske, Gradiška u baražu, pohvale za domaćina Slogu

Odbojkašice Bratunca plasirale su se u Prvu ligu Republike Srpske. Izabranice Radovana Petkovića su na Završnom turniru u Doboju osvojile prvo mjesto, pošto su zabilježile obe pobjede, protiv domaćina GOK Sloge 3:0 i Gradiške 3:1.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Gradiške, koja je u posljednjem meču, nakon prave drame nadigrala domaću GOK Slogu 3:2. Ovim trijumfom Gradiška je izborila nastup u baražu za popunu Prve lige Republike Srpske.

Domaći tim, koji sa klupe predvodi Jelena Kuzmanović, koji egzistira manje od godinu dana pobrao je sve aplauze i simpatije. Domaće djevojke ostavile su srce na terenu i najavile da će u sezonama koje dolaze biti glavni kandidat za elitu Srpske, a zašto ne i BiH.

– Ponosan sam na djevojke, najmlađa smo ekipa, najmlađi klub. Osnovani smo krajem jula prošle godine, a već smo došli u situaciju da se borimo za plasman u Prvu ligu Republike Srpske. Možda nije ni realno da sada uspijemo u tome, polako, vrijeme radi za Slogu. Za nas će se tek čuti. Posebno mi je drago što smo uspjeli da napravimo ovakav turnir, da su svi iz Doboja otišli puni utisaka, a rezultati će doći, rekao je Dragan Prodić, predsjednik Skupštine GOK Sloga.

Kažimo i to da je za MVP-ija turnira proglašena kapiten pobjedničke ekipe Tatjana Brklja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: พรมรถ
Back to top button