EVROPAKOŠARKA

VIRTUS PRAVI MOĆAN TIM ZA EL Lov na dvojicu bivših igrača Partizana

Virtus je osvajanjem Evrokupa obezbijedio povratak u Evroligu, a čelnici kluba na čelu sa gazdom Masimom Zanetijem uveliko pravi planove za sljedeću sezonu.

Velikan iz Bolonje je u finalu Evrokupa pobijedio Bursu i zaokružio jedan ciklus, a italijanski mediji spekulišu ko bi na ljeto mogao da pojača ekipu Serđa Skariola.

Prioritet Virtusa je da produži ugovor sa Tornikeom Šengelijom, koji ima i bogatu ponudu Barselone, a prema navodima Korijere di Bolonaa i Koriejre delo Sporta na vrhu liste želja su Nikola Milutinov iz CSKA i Jan Veseli iz Fenerbahčea, kao i Džon Braun.

Kako sada stvari stoje nema sumnje da će dres italijanskog velikana i sljedeće sezone će nositi Miloš Teodosić.

– Sve je počelo sa Teodosićem, svojim potpisom dao je dosljednost tome da bi ovdje mogli da dođu i drugi sjajni igrači. Teodosić je shvatio šta može da dobije u Bolonji i od kluba i od grada. Danas je igračima lakše da dođu ovdje. Miloš je naš koncept prihvatio sa velikim ponosom i u finalu je to demonstrirao, odigrao je izvanredno. I sami znate da kada dođu važne utakmice on nikad ne razočara. Žaite je MVP sezone u Evrokupu, a dio zasluga pripada i Teodosiću. Danas imamo sjajnu ekipu sastavljenu od sjajnih igrača. Nakon onoga protiv Burse, mogu da kažem da sam zaljubljen u naše igrače – rekao je generalni menadžer Virtusa Paolo Ronci.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Institutional Repository
  2. Povratni ping: 주식
  3. Povratni ping: 다시보기 사이트
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button