BIHFUDBAL

“Kovačević odlučio da ne dođe na okupljanje BiH, ali nije dobio poziv Srbije iako bi to bila nagrada”

Franjo Vranković, menažer golmana iz Banjaluke Vladana Kovačevića, demantovao je da nisu upoznali selektora fudbalera BiH Ivajla Peteva da Kovačević neće doći na okupljanje reprezentacije pred start takmičenja u Ligi nacija.

– Mi, firsteleven ISM, sportska agencija i menedžment agencija golmana Vladana Kovačevića izjavljujemo: Vladan se uopšte nije trebao naći na spisku A reprezentacije BiH. Pošto našu struku shvatamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informisali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika FS BiH kao i  selektora peteva da se Kovačević odlučio ne odazvati pozivu reprezentacije BiH. Ako je to u aktuelnoj situaciji od strane spomenute gospode ignorisano, opet nije razlog u javnosti davati izjave: “Kovačević se nije javljao“. Koliko god svi mi živjeli pod pritiskom javnosti i struke, imamo odgovornost jednom iskrenom pristupu i korektnom odnosu, sa svima, koji su dio svega, a to je najviše javnost, te na kraju sami navijači. Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim spekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u etar. Pošto je Kovačević Srbin, niti klub igrača, niti mi kao agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktuelnom slučaju to bila nagrada najboljem golmanu poljske Ekstraklase. Vladan i mi kao njegova agencija želimo reprezentaciji BiH puno uspjeha u budućnosti – navodi se u saopštenju koje je dostavljeno redakciji „Nezavisnih novina“.

Kovačević brani sjajno u poljskom Rakovu, a prethodno je to isto radio noseći dres Sarajeva i banjalučkog Željezničar Sport tima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button