KOŠARKAREGION

I ZVEZDA TRAŽI EKSPERTIZU Sporan kriterijum suđenja i odabir Boltauzera i Nedovića

Nakon što je Partizan zatražio ekspertizu suđenja u drugoj utakjmici finalne serije ABA lige isto je učinila i Crvena zvezda.

– KK Crvena zvezda od Vas traži ekspertizu suđenja 2. utakmice finala plejofa ABA Lige. Smatramo da kriterijum suđenja nije bio ujednačen, i da je tokom utakmice promenjen (kod rezultata 29:16), a u suprotnom bi krajni rezultat meča i pobeda naše ekipe bila izražena mnogo većom razlikom – počinje saopštenje Crvene zvezde.

Traže u Zvezdi da se posebna pažnja obrati na potez Radeta Zagorca na 11 sekundi do kraja.

– Posebno obratite pažnju na nedosuđen nesportski faul od strane igrača Zagorca na Nikoli Ivanoviću na 11 sekundi do kraja meča, čime bi i sama utakmica u tom trenutku bila i rešena, pa samim tim do svih dešavanja nakon toga ne bi ni došlo – dodaje se u saopštenju.

Kažu da su takođe zabrinuti zbog toga što su za treći meč delegirani Matej Boltauzer i Milan Nedović iz Slovenije.

– Istovremeno, koristimo ovu priliku da izrazimo veliku zabrinutost i zahtevamo od Vas da preventivno delujete pred start treće utakmice za koju su delegirane sudije Matej Boltauzer i sudija Nedović. Moramo ovom prilikom da Vas podsetimo da smo u više navrata bili izuzetno oštećeni kada su protagonisti i sudije na našim mečevima upravo bili Boltauzer i Nedović – naveli su.

Treći meč na program je u srijedu od 20:30 i kako sada stvari stoje biće mnogo bure, ovaj put pred Partizanovim navijačima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button