KOŠARKAREGION

ODLUKA DISCIPLINSKOG SUDIJE Zvezda kažnjena novčano i djelimičnim zatvaranjem dvorane, kažnjen i Lesor

Odlukama disciplinskog sudije ABA lige određene su kazne povodom dešavanja na prve dvije utakmice finalne serije između Crvene zvezde i Partizana.

U odluci koju je potpisao Hrvoje Vidan, novčano su kažnjeni Dejan Radonjić, Stefan Marković, Matijas Lesor, kao i Crvena zvezda koju u narednim domaćinstvima očekuje i djelimično zatvaranje dvorane.

Zbog dešavanja na prvoj utakmici, finansijske kazne pretrpjeli su Stefan Marković, kažnjen sa 100 evra, Dejan Radonjić koji će platiti tri puta veću globu, kao i Crvena zvezda kojoj je izrečena kazna od 27.500 evra.

Crveno-beli su kažnjeni i zbog incidenata na drugoj utakmici te će morati da plate dodatnih 35.000 evra, dok će na naredna tri susreta kao domaćini rivale dočekati sa smanjenim kapacitetom hale. Djelimično zatvaranje dvorane podrazumijeva zatvaranje plave lože, VIP lože, tribine parter 4 senior i prvih deset redova tribine A.

Takođe, novčane kazne izrečene su na račun Dejana Radonjića koji će morati da plati dodatnih 300 evra, i Matijasa Lesora koji je zbog nesportskog ponašanja sankcionisan sa 1.000 evra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button