GRAND SLAMTENIS

KLADIONICA MERIDIAN: NAJVEĆA KVOTA NA PLANETI ZA FINALE ROLAND GARROS-a!

Finale Roland Garrosa ponudiće spektakl za sve ljubitelje tenisa. Na legendarnom stadionu „Philippe Chatrier“, sastaće se Kasper Rud i Rafael Nadal.

U dosadašnjem toku turnira, viđeno je nekoliko iznenađenje, pa ostaje da vidimo da li će jedno takvo biti priređeno i danas. Kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveću kvotu na planeti za finale Roland Garros-a!

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

Norveški teniser, Kasper Rud, plasirao se u finale Rolan Garosa nakon što je u polufinalu savladao Marina Čilića sa 3:1 u setovima.

Marin Čilić je poveo u prvom setu, a onda je Kasper Rud zaigrao maestralno i na kraju došao do ubjedljive pobjede.

“Bilo je sjajno, cijeli meč. Nisam počeo baš najbolje, Marin je igrao jako dobro u tom prvom setu, možda sam bio previše defanzivan. Uspio sam da napravim brejk u drugom setu i to me je malo poguralo. Od tog brejka igrao sam možda i svoj najbolji tenis ove godine. Dobro sam servirao i jako sam zadovoljan svojim nastupom” – rekao je Rud nakon pobjede.

Objasnio je i promjenu igre u drugom setu.

“Odlučio sam da mijenjam nešto, Marin igra brzo, udara jako. Osjetio sam da moram da mijenjam, on je servirao snažno, izlazio na mrežu, mislim da sam shvatio da ja moram da idem korak naprijed, da idem u protivnapad, da igram brže. To je pomoglo i dalo rezultat. Podigao sam nivo igre” – kaže Kasper.

Pokazao je veliku smirenost u najbitnijim momentima.

“Radio sam na tome. Dok sam bio mlađi, bio sam plačljivko. Odrastao sam, sazrio sam tokom godina. Ugledao sam se na Rafu, protiv kog ću igrati finale. On se nikad ne žali, savršen je primjer kako treba da se ponašaš. Da se ne predaješ nikada, idol mi je bio čitavog života” – priznao je Rud.

On od 2018. godine živi i trenira na Majorci u akademiji svog rivala u finalu.

“Biće sjajan dan za sve nas. Nevjerovatno je, on je posljednji igrač iz te velike trojke protiv kog još nisam igrao. Savršen je tajming, vrijedilo je čekati, biće to poseban trenutak za mene. Rafa će igrati sa učenikom iz svoje akademije, nadam se da će finale biti kvalitetno” – zaključio je Rud.

Da li ovo Nadalom 22. Grand Slam, ili gledamo iznenađenje? ( Nadal 1.20 – C. Ruud 5.00 )

Osim najvećim kvotama na planeti, Meridian dominira i top bonusima. Nakon što ste se registrovali na meridianbet.ba i dobili čak 30 KM bonusa dobrodošlice bez uslova, sada vas na prvi, drugi i treći depozit čeka čak 200% bonusa i 100 besplatnih spinova. 

Bilo da račun dopunjavate Meridian dopunom, Klikerom, xBonom, karticama: Maesto, Mastercard i Visa, SMS-om ili više praktikujete uplate Skrill-om, Neteller-om, Paysafe-om i e-bankingom- na prva tri depozita vas čekaju extra bonusi i besplatni spinovi.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti za finale Roland Garros-a

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Bice tezak mec i dugo ce se igrati i ocekujem da ce bit predat mec.

  2. Ja mislim da ce bit izbenadjenje mada ocekukem Rafala pobjedu.

Back to top button