KOŠARKAREGION

Kalinić: Strašan podvig u mučnoj situaciji; Mitrović: Giljali smo 10 meseci za prvo mesto i završili bez publike!

Košarkaši Crvene zvezde Luka Mitrović i Nikola Kalinić bili su vrlo srećni zbog osvojene titule, ali su dobar dio izlaganja potrošili na dešavanja na tribinama koje su ispražnjene tokom treće dionice zbog gađanja sudija raznim predmetima.

– Sami ste prisustvovali kakva utakmica i kakva serija. Bilo je mučno. Ovakve scene nisu nikome prijatne. Ubacivanje predmeta posle toliko upozorenja. Dokle više? Uspeli smo da se uzdignemo i pobedimo. Strašan podvig – rekao je Kalinić.

Meč je prekinut, nakon čega je Zvezdi dato 40 minuta da isprazni tribine.

– Mnogo toga mi je na duši. I pored osvojenog trofeja, imam veliki ukus gorčine. Ovo ne govorim ni kao zvezdaš, ni kao partizanovac, nego kao igrač na čijim leđima se kola lome. Voleo bih da se nešto promeni po tom pitanju. Ovakvo igranje i pražnjenje dvorane svaku utakmicu ne znam kome ide u korist. Giljali smo deset meseci da se izborimo za prednost domaćeg terena i onda na nerešen rezultat u drugom poluvremenu ostajemo sa praznom dvoranom, posle pauze od sat vremena gde utakmica može da ode na bilo koju stranu. U kratkim crtama sam rekao šta sam rekao, sada je na ljudima na pozicijama da omoguće da se to više ne dešava ako je ikako moguće – izjavio je Mitrović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 호두코믹스
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button