EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

BOMBA IZ ŠPANIJE Ronaldo blizu Bajerna!

U danima kada se spekulisalo o mogućem povratku Kristijana Ronalda u Real Madrid, španski mediji lansirali su novu bombu koja će, čini se vrlo izgledno eksplodirati.

Bajern je spreman za totlanu rekonstrukciju, a nakon što je prije dva dana ozvaničio dolazak Sadija Manea, bavarski klub spreman je da se zaleti na još jednu, daleko veću metu. Ni manje, ni više nego na – Kristijana Ronalda!

Kako večeras piše madridski “As” u glavnoj vijesti na svom portalu, Portugalac bi vrlo lako mogao da zamijeni Roberta Levandovskog u špicu napada.

Jasno je da je sezona iza Ronalda u Mančester junajtedu bila za zaborav, pa je ovaj spreman da napravi novi presedan i da ode u aktuelnog šampiona Njemačke i da pokuša da osvoji još neki trofej na zalasku karijere. Naravno, pikira se prije svega onaj najvredniji – u Ligi šampiona, gdje Bajern ove sezone nije imao previše uspjeha, pošto je neočekivano eliminisan od Viljareala u četvrtfinalu.

Podsjetimo, poljski napadač je vrlo blizu transfera u Barselonu, a Bajernu bi Ronaldo dobrodošao, tim prije što je Erik ten Hag nekoliko puta naglasio da će se uglavnom oslanjati na mlađe snage i da mu Portugalac ne bi imao toliko važnu ulogu u samom sastavu. Kockice se slažu…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: super kaya88
Back to top button