BIHFUDBALTRANSFERI

Slaviša Radović iz Veleža u Letoniju

Dojučerašnji lijevi bek mostarskog Veleža Slaviša Radović karijeru nastavlja u Letoniji, tačnije u ekipi Liepaja. Velež će za ovaj transfer dobiti i određeno obeđtećenje.

Liepaja je član elitnog fudbalskog takmičenja u Letoniji, a interesnatno da su osnovani 2014. godine. Prvi čovjek kluba je letonska legenda Maris Verpakovskis, a iako postoje tek osam godina, već imaju jednu titulu šampiona svoje zemlje iz 2015. godine, kao i dva Kupa Letonije osvojena 2017. i 2020. godine.

Redovan su učesnik i u evropskim takmičenjima, a u novoj sezoni ih očekuje duel u prvom pretkolu Lige konferencija protiv Gjilanija iz tzv. Kosova.

Inače, Slaviša Radović se na društvenim mrežama oprostio od sad već bivšeg kluba:

“Dragi moji Rođeni, fudbalera profesionalca životni putevi vode od kluba do kluba. U Mostaru sam zaplakao dva puta – prvi put kad se rodio moj Luka i danas dok sam pakovao kofere u Mostaru. I tad sam shvatio da vi zaista jeste moji rođeni. Svi divni ljudi u klubu, na Veležovim tribinama i, naravno, oni čiji značaj ponekad ostane u drugom planu – Veležova Red Army. Drago mi je i čast mi je sto sam nosio ovaj sveti dres i sto sam osvojio prvi trofej u karijeri bas u Veležu. Hvala upravi, trenerima i svim ljudima koji su u drugom planu a rade veliki posao za ovaj klub. Sve vas iskreno pozdravljam. Nikad zbogom, samo doviđenja”, napisao je Radović

Nekadašnji mladi reprezentativac Republike Srpske u redove Veleža došao u avgustu 2020. godine iz bijeljinskog Radnika.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button