KOŠARKAREGION

To je to: Vratio se Nedović!

Doskorašnji bek Panatinaikosa Nemanja Nedović poslije deset godina obući če dres Crvene zvezde, potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana.

– KK Crvena zvezda mts ovom prilikom želi da izrazi ogromno zadovoljstvo jer je Nemanja pokazao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, i zbog toga učinio i konkretne poteze kako bi mogao da napusti prethodni klub za koji je prošle sezone u Evroligi ubaciovao preko 14 poena po meču. O daljim koracima u prelaznom roku, KK Crvena zvezda mts će blagovremeno i svakodnevno obaveštavati javnost – naveli su u saopštenju iz kluba.

Zvezda, koja je u prethodnoj sezoni osvojila tri trofeja, prolazi kroz veliku rekonstrukciju tima, a klub je napustio i najtrofejniji trener u istoriji kluba Dejan Radonjić. Što se igračkog kadra tiče, iz kluba su otišli Ostin Holins, Dejan Davidovac, Majk Cirbes i Nejt Volters, dok su ugovori istekli kapitenu Branku Laziću, Marku Simonoviću i Stefanu Markoviću. Pod ugovorom su Aron Vajt, Ognjen Dobrić, Ognjen Kuzmić, Luka Mitrović i Nikola Ivanović.

Danas se pojavila informacija da je trenerskoj klubi najbliži Vladimir Jovanović, pa je za očekivati da u narednih nekoliko dana to bude i ozvaničeno.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: get paid for using apps
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button