EVROPAKOŠARKA

KOMPLIKACIJE U SLUČAJU NEDOVIĆ PAO traži 300.000 evra

Transfer Nemanje Nedovića u Crvenu zvezdu izazvao je veliku pažnju evropskih medija, ali i konfuziju između srpskog i grčkog kluba.

Srpski košarkaš Nemanja Nedović je već predstavljen kao novi član Crvene zvezde.

Panatinaikos se još uvijek nije oprostio od Nedovića i prema pisanju grčkih medija razlog za to je što čekaju uplatu od Crvene zvezde u iznosu od 300.000 evra.

Situaciju je zakomplikovala situacija oko Nedovićevog ugovora potpisanog prošlog ljeta.

Tada je, piše SDNA, dogovorena saradnja na godinu dana uz automatski produžetak na još jednu sezonu ako Nedović odigra 28 od 34 utakmice Evrolige.

Zbog suspenzije ruskih klubova srpski reprezentativac skupio je 26 od moguća 32 nastupa u elitnom takmičenju, pa je tako klub iz Atine smatrao da je pravosnažno ugovor produžen za sezonu 2022/23.

Sa druge strane, agent Miško Ražnatović je u razgovorima sa upravo Panatinaikosa istakao da uslovi za produžetak ugovora ipak nisu ispunjeni, zbog čega bi Nedović u Crvenu zvezdu trebalo da se vrati kao slobodan igrač.

Panatinaikos nije želio da ulazi u pravni postupak oko ove stvari i poruka je od početka bila da Nedović može da ide gdje želi, samo pod uslovom da se isplati pomenuta suma od 300.000 evra, pošto je ta klauzula potpisana prije godinu dana.

Sve u svemu, Panatinaikos čeka uplatu od 300.000 evra i sve dok je ne dobije, Nedović neće dobiti papire, javljaju grčki novinari.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button