GRAND SLAMTENIS

NORI: Bio sam dobar u prvom setu, ali jedna stvar je presudila da Đoković slavi…

Britanski teniser Kameron Nori analizirao je meč protiv Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona. On je odlično krenuo, osvojio prvi set, uz čak tri napravljena brejka, ali se srpski as na vreme probudio i slavio poslije preokreta.

– Mislim da je presudio drugi set. Promašio sam nekoliko udaraca, lopti. Nedostajao mi je fokus, a onda je on podigao igru. Servirao je nevjerovatno dobro nakon toga. Teško mi je bilo da igram u njegovim servis gemovima. Izostali su dobri riterni kada je trebalo. Mislim da je to napravilo razliku. Nije samo to, bilo je još dosta stvari, rekao je Nori.

Nori je prokomentarisao i odličan prvi set, koji je za pola sata riješio u svoju korist.

– Mislim da sam igrao dobro. Imao sam dosta dobre riterne. Dobro sam servirao. Ovo je bio najveći meč u mojoj karijeri. Trčao sam dosta, ubacivao loptice u teren. Osjećao sam da je pomalo nervozan. Dobijao sam relije i duže poene. Bio je to solidan set. Znao sam da moram da još podignem nivo igre da bih imao šansu. Prvo polufinale Grend slema, 6:2 u prvom setu… Da, bio je to dobar početak, ali nedovoljno, dodao je Nori.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cartel oil co
Back to top button