ATPTENIS

LUDA ŽURKA Kirjosu nije teško pao poraz, blistale njegova djevojka i sestra FOTO

Australijskom teniseru Niku Kirjosu očigledno nije toliko teško pao gubitak finala Vimbldona od Novaka Đokovića, jer je u nedelju veče napravio zabavu u jednom noćnom baru!

Kirjos je u provod otišao sa djevojkom Kostin Haci i sestrom Halimaks, a upravo njih dvije su na svojim Instagram profilima podijelili detalje sa žurke.

Sam teniser je i u klubu nosio crvenu kapu, popularnu Džordanku, koju je stavio na glavu odmah poslije gubitka finala. Na taj način je još jednom prekršio pravilo Vimbldona i kažnjen je sa 3.000 funti.

Međutim, ni ta, ali ni ostale kazne koje je plaćao, neće biti neki pretjerani udar na njegov džep s obzirom na to da je plasmanom u finale zaradio 1.050.000 funti.

Inače, Kirjosov brat je dan pred finale Vimbldona dao jedna intervju u kom je priznao da je pomenuta Kostin Haci najzaslužnija što se Nik vratio na pravi put. Kiros je Kostin upoznao prošle jeseni. Par se u međuvremenu vjerio, a teniser je čak kupio i stan u Sidneju da zajedno žive – iako je čitav život proveo u Kanberi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
  2. Povratni ping: aller à
  3. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button