ATPTENIS

Đoković u Visokom, navijači u transu

Tri dana nakon što je podigao pehar na Vimbldonu, a dva poslije dočeka u Beogradu i proslave sa hiljadama navijača Novak Đoković dobutovao je u Visoko gdje će danas otvoriti teniski kamp u Arheološkom parku “Ravne 2”.

Najbolji teniser današnjice, bez obzira šta pokazivala ATP lista, sada je već redovan gost Visokog i Selmira Osmanagića, prvog čovjeka Arheološkog parku Ravne 2. On ne krije da se prilikom svakog boravka osjeća kao preporođeno, te da u čuvenim piramidama napuni energiju za naredne izazove.

Osim toga, ovaj put će se latiti i reketa pošto će igrati na otvaranju teniskog centra koji će biti namijenjen za pripreme najboljih tenisera regiona. Radi se o dva teniska terena sa tribinama pored terena, u prirodi te VIP tribinama, a popratni sadržaji su restoran i moderno opremljene svlačionice.

Veliki broj navijača već je iskoristio priliku da se fotografiše, a sigurno će ih biti još mnogo više. Centralni događaj počinje u 16 časova kada će Đoković igrati protiv Ivana Dodiga, te Aljaž Bedene protiv Aldina Šetkića, a nakon singl mečeva planirana je igra parova Bedene/Dodig – Đoković/Šetkić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button