BIHRUKOMET

Emocije, baklje, pjesma… Dubičani priredili veličanstven doček Kosu

Emocije, baklje, pjesma… Kozarska Dubica je na fenomelanal način dočekala Miloša Kosa, momka koji je sa reprezentacijom Srbije do 20 godina osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu za rukoimetaše u Portugaliji.

Biser sa krajnjeg sjevera Srpske bio je jedan od najvažnijih članova tima Danila Teodorovića i ubjedljivo najbolji strijelac „orlića“. Po povratku iz Portugalije njegovi Dubičani priredili su mu doček koji će mu sigurno ostati u sjećanju do kraja života.

Kos je rukometno prohodao u gradu koji je nepresušan izvor talenata, a njegovi drugari iz RK Kozara i drugarice iz RK Knežopoljka ponosni su na uspjeh koji je napravio. Kos je inače afirmaciju stekao u Izviđaču često isticavši da je odlazak u Ljubuški najbolja odluka koju je mogao da donese.

FOTO: RTV KOZARSKA DUBICA

– Još jednom čestitamo našem Milošu, njegovim roditeljima, bratu i sestri! Zahvaljujemo se našim sugrađanima što su zajedno sa nama bili dio ovog dočeka. Takođe koristimo priliku da se u ime nas iz RK Kozara i ŽRK Knežopoljka zahvalimo FK Borac i KK Una što su zajedno sa nama bili dio ovog dočeka – navedeno je na stranici RK Kozara.

Ukoliko se ne desi neočekivani preokret sjajni lijevi bek od naredne sezone nosiće dres višestrukog prvaka Hrvatske i učesnika Lige šampiona Zagreba.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button