OSTALI SPORTOVIVATERPOLO

SVJETSKA LIGA: Jedan od najtežih poraza vaterpolo reprezentacije Srbije

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je težak poraz na startu Svjetske lige u Strazburu od Crne Gore – 8:16 (3:3, 0:5, 3:3, 2:5).

Delfini su odigrali prilično loše u svim segmentima igre, a posebno u odbrani, dok je napad vrlo rano ostao bez samopouzdanja posle serije isvrsnih odbrana Petra Tešanovića. Crna Gora je rano došla do osjetne prednosti, poluvrijeme je okončala sa pet golova prednosti (8:3), a onda je u posljednjem kvartalu dodatno uvećala zalihu i nanijela jedan od najtežih poraza srpskom timu u istoriji.

Srbija je u ovom meču igrala sa samo trojicom igrača sa nedavnog Svjetskog prvenstva. U pitanju su Nemanja Vico, Nikola Lukić i Marko Radulović, što nije bilo dovoljno za ozbiljniji otpor razigranim Ajkulama.

Najefikasniji u ekipi Vladimira Gojkovića bio je Marko Mršić sa šest postignutih golova, dok je Tešanović meč okončao sa čak 11 odbrana.

Delfini će utisak pokušati da poprave sutra od 16.00 časova kada idu na megdan svjetskom šampionu Španiji, a u nedelju će joj protivnik u isto vreme biti Australija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트
Back to top button