FUDBALREGION

Potresi u Humskoj: Stolica tražio da Iliev ode!

Uprava Partizana i sportski sektor nalaze se pod velikim pritiskom poslije lošeg starta šampionata, a čini se da ne funkcioniše sve banjo ni u samom jezgru kluba.

Navijači su rekli svoje – “Uprava napolje” odjekivalo je tokom meča sa TSC-om, a “Sportski žurnal” prenosi da je trener Ilija Stolica zatražio da sportski direktor

Naime, “Žurnal” piše da je Stolica još i prije subotnjeg remijaiznio svoj zahtjev. Isti list podsjeća na da je Stolicu na klupu i doveo predsjednik Milorad Vučelić, dok su njegovi saradnici bili za neke druge ideje.

Nije to moglo da se nasluti na zvaničnoj promociji Stolice kada ga je Iliev žestoko hvalio.

– Mogu da kažem da je Stolica i 2017. bio moj prvi pik. Fudbalskim znanjem je superiorniji od mnogih, njegov trenerski talenat je na nivou najvećih. Razlog što je sad ovde je što je shvatio i sve nas, prevashodno mene, ubedio da je najbolje rešenje za Partizan. Potencijal je stavio u službu kluba i zato sam ubeđen u plodonosnu saradnju – govorio je tada Iliev.

Istina, na sličan način je hvalio i sva ljetnja pojačanja, ali je publika poslije remija sa Radničkim (3:3) i TSC-om (0:0) prilično razočarana. Štaviše, poslije dugo vremena izgleda da se u Humskoj rađa opozicija triju Vučelić, Vazura, Iliev.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button