BIHFUDBAL

SLOGA NA POGON VISOKOG NAPADAČA Kulenović već nadmašio učinak iz prošle sezone

Pobjeda Sloge protiv Leotara rezultatom 4:0, ostaće zapamćena kao prva u Premijer ligi BiH, a izborena je u drugom kolu.

Junak susreta bio je Luka Kulenović, koji je zablistao na prvoj utakmici u dresu dobojskog kluba i dva puta matirao gostujućeg čuvara mreže. Nekadašnji špic Rudar Prijedora koji je ljetos stigao u Borac, a potom se kao pozajmljen igrač preselio u Doboj sjajno se snašao u novoj sredini.

– Presrećni smo zbog četiri osvojena boda u prva dva kola, naročito zbog načina na koji smo to ostvarili. Protiv Borca smo se vratili iz minusa od dva gola i stigli do remija, dok smo protiv Leotara željeli da ponovimo partiju iz drugog poluvremena sa Banjalučanima. Uspjeli smo u tome, jer smo izašli borbeni i motivisani da ostvarimo prvu pobjedu u Premijer ligi. Cijenim da smo zasluženo slavili, jer smo dali četiri gola, a nismo primili nijedan – izjavio je Kulenović.

Mladom napadaču nije bilo teško da se uklopi u sistem rada trenera Zorana Ćurguza sa kojim je sarađivao u Željezničar sport timu.

– Prošle sezone postigao sam samo jedan gol, a sada na jednom meču dva. Nakon dosta teškog perioda za mene želio sam da se pokažem u najboljem svjetlu i vjerujem da sam odlično započeo sezonu. Dobar start svima će mnogo značiti, jer dobijamo na samopouzdanju, a meni posebno pa se nadam da ću nastaviti u istom ritmu – naglasio je Kulenović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button