EVROPAKOŠARKA

KO OSVAJA EVROLIGU Kladionice ne vjeruju Partizanu i Zvezdi

Do početka nove sezone u Evroligi ostalo je još nešto manje od dva mjeseca, a većina timova odradila je gro posla u ljetnom prelaznom roku.

U prve dvije nedjelje jula skoro svi klubovi „zatvorili“ su 90 odsto sastava i kada se pogledaju rosteri jasno je da nas očekuje izuzetno uzbudljiva sezona u elitnom klupskom takmičenju Evrope uprkos izostanku ruskih predstavnika.

Dvostruki aktuelni šampion Anadolu Efes je renovirao tim, ionako jaka Barselona će biti još moćnija, Makabi je promijenio skoro sve igrače, Fenerbahče sa Dimitrisom Itudisom ima velike ambicije, Virtus je doveo nekoliko sjajnih igrača… a aktivni na tržištu bili su i srpski klubovi.

Svaki potez klubova sa pažnjom prate i bukmejkeri, a trentuno najveće šanse da osvoje titulu imaju Barselona, Efes i Real Madrid sa kvotom 4.50. Odmah iza pomenutog trija je Olimpijakos sa kvotom 9, a slijedi Armani Milano sa 10.

Prema prognozama kladionica osam najboljih kompletirali bi Fenerbahče (11), Monako (15) i Virtus (19) ili Makabi (19).

Partizan, povratnik u društvo najboljih, je na desetom mjestu sa kvotom 34, ispred Panatinaikosa (36), Valensije (41), Baskonije (46), Crvene zvezde (51), Bajerna (71), Asvela (101), Žalgirisa (151) i Albe (151).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button