ATPTENIS

KRAH U KANADI Kecmanović odmah ispao u Montrealu, ista sudbina za Endija

Iako je sa odličnim rezultatima iz minule sedmice došao u Montreal, Miomir Kecmanović je ispao odmah u prvom meču na Mastersu u Montrealu. Bolji od njega u dva seta je bio Botik Van De Zandšlup, po setovima 6:1 i 7:5. Takođe je takmičenje u Kanadi završio i Endi Mari koji je izgubio od Tejlora Frica.

Kecmanović je poslije osvojene titule u dublu u Los Kabosu i poslije polufinala u singlu imao baš loš meč protiv Holanđanina Botika Van De Zandšlupa. To se posebno vidjelo u prvom setu u kom je Miša pretrpio dva brejka pa je za svega 23 minuta već bilo 1:0 za Holanđanina.

Drugi set je bio druga priča. Vidjelo se da je Botikov servis ranjiv jer je Miomir imao tri brejk lopte u četvrtom gemu, a u šestom je napravio brejk. Ipak tada počinje i Kecmanovićev servis da se ljulja i Van De Zandšlup je do kraja seta napravio čak dva brejka. Najteže će Kecmanoviću biti to što je pri vođstvu 5:4 imao set loptu koju nije iskoristio i Van De Zandšlup je napravio u istom gemu brejk.

Miša je tako izgubio set u kom je vodio 5:2, dva puta servirao za 1:1 i na kraju ga je završio sa pet uzastopno izgubljenih gemova.

Van De Zandšlup sada igra sa Kameronom Norijem koji je dobio Brendona Nakašimu 2:0. Po setovima je bilo 6:4 i 6:4.

Endi Mari je veoma brzo završio učešće u Montrealu jer je posle sat i po bilo 2:0. Po setovima je Tejlor Fric slavio 6:1 i 6:3.

U ostalim mečevima je Dijego Švarcman slavio protiv Davidoviča Fokine u tri seta, bilo je 1:6, 6:3 i 6:4, dok je novi član Top10 ekipe Hubert Hurkač dobio Rusuvorija takođe 2:1, po setovima 6:3, 6:7 i 6:2. Albert Ramos Viljolas je izbacio Danijela Gofana 7:6 i 6:2.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button