EVROPAKOŠARKA

Panter: Bilo je kontakta sa NBA timovima

Jedan od najboljih igrača u ekipi Partizana, Kevin Panter, istakao je kako je imao kontakte sa NBA timovima tokom ljeta.

Košarkaši Partizana i zvanično su počeli pripreme za novu sezonu.

Prva violina “parnog valjka”, Kevin Panter, rekao je za Mozzart sport kako je potpuno spreman za predstojeće izazove.

– Ljeto sam proveo uživajući. Iskreno, baš mi je drago da vidim ljude koji su mi falili, da napunim baterije i spreman se vratim da radim. Sezona je predugačka, igramo 10 mjeseci, a dva odmaramo, ali dobro, tako je kako je, neću sada da se žalim. To je život košarkaša, tu sam i spreman sam.

Postojala je mogućnost da se Amerikanac ne vrati u redove crno-belih ovog ljeta.

– Svašta se pričalo, pominjala se NBA liga, bilo je kontakta sa nekim timovima, iskreno ne znam šta se sve tačno dešavalo, ali evo me sada u Beogradu. Ponovo u crno-belom dresu, to je to. Spreman sam.

U novoj sezoni ima najviše ciljeve.

– Očekujem da pobjeđujemo, da rastemo kao ekipa iz dana u dan. Svjestan sam da je još uvek rano za takvu priču, ali imamo ciljeve koje želimo da ispunimo.

– Sviđaju mi se novi momci. Igrao sam protiv Džejmsa kada sam bio u Crvenoj zvezdi. Protiv Dantea nisam igrao, ali moram da kažem da sam zadovoljan ko je došao i kako cjelokupna ekipa izgleda.

Osvrnuo se zatim na događaje iz prošlosezonskog finala ABA lige.

– Nikada u životu nisam doživio onakve utakmice, u jednom momentu stvari koje su se dešavale nisu imale nikakve veze sa košarkom…nekada ću ispričati sve što se izdešavalo, biće to luda priča, definitivno ludo iskustvo.

Partizan se poslije osam godina “posta” vratio u Evroligu.

– Velika mi je čast što ću biti dio svega ovoga. Partizan je klub sa velikom istorijom, jedva čekam prvu utakmicu u Beogradu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button