NEKATEGORISANO

“Čemu senzacionalizam” Raduljica otkrio istinu o putu za Ameriku

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica oglasio se poslije pisanja medija da je odbio Crvenu zvezdu zbog YU grupe i ponuda da vozi kamper po Sjedninjenim Američkim Državama.

svajač tri srebrne medalja sa Srbijom u razgovoru za Mozzart sport objasnio je cijelu sitauciju.

-Izjavljivao sam i ranije da ću kad završim karijeru motorom otići na “Rutu 66”. Ideja sa Žikom Jelićem i Boškom Čukićem koji organizuje put, sigurno je došla kao nešto što bih ja radio. Samo je pitanje da li će to biti u mojoj pauzi? Ukoliko oni budu išli tokom sezone, sigurno neću moći da idem. Ukoliko bude u vrijeme odmora, naravno da je to moja želja i ne vidim ništa loše. Sigurno da ga neću staviti ispred svoje karijere, koja nije još završena – rekao je Miroslav Raduljica u intervjuu za Mozzart sport.

Kako kaže, nije mu bilo prijatno kada je od drugih saznao da je završio igračku karijeru.

-Zasmetalo mi je što se pravi senzacija. Zašto se mediji koji su to pisali nisu sjetili da dođu da me snime kako treniram ili da me intervjuišu o ponudama koje imam, prihvatam ili ne prihvatam? Izvlače iz konteksta riječi jedne od najvećih legendi muzike na našim prostorima. Njegove reči su iz najbolje namjere jer se i on raduje, kao i ja, ako se ta ideja ostvari da idemo zajedno. Žiku poštujem kao prijatelja i muzičara i ne mogu ništa da mu uzmem za zlo, jer ništa loše nije ni mislio.

Govorio je i ponudama Zvezde i Partizana, koje je navodno odbio zbog avanture po SAD.

-Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan. Ne čitam novine, pa su mi prijatelji sa jedne i sa druge strane govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put. Svaku ponudu koju dobijem vrlo dobro razmotrim i sigurno ne bih lično zadovoljstvo stavljao ispred ponuda dok sam još aktivan igrač. Pogotovu klubova iz Evrolige. Svjestan sam da me mnogi smatraju drugačijim, ali to nikada ne bih uradio.

Raduljica je rekao i da o kraju karijere ne razmišlja i da trenira u punom parom.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
Back to top button