BIHRUKOMET

Tavrić blista: Protiv Slobode je sve bilo perfektno

Trener rukometaša Leotara Darko Tavrić nije mogao da pronađe adekvatne riječi da opiše partiju svojih izabranika u pobjedi protiv Slobode (30:20).

Ovo je bez sumnje jedno od najboljih, ako ne i najbolje izdanje Trebinjaca od Tavrićevog dolaska, a trebalo bi imati na umu da je na jugu Srpske već četvrtu sezonu. Tuzlaci su po imenima najjači tim u ligi, ali su im domaćini pokazali da ne igraju imena već ekipa.

– Nadali smo se naravno pobedi, ali sam iznenađen rezultatom i načinom na koji smo igrači. Sjajno smo spremili utakmicu, ali to ponekad ne bude dovoljno. Sada smo uspeli da uradimo sve što smo zamislili, svaki detalj je bio savršen, a svi momci doprineli trijumfu. Odbrana je bila vrhunska u prvom delu, a golman Miloš Knežević uspeo da zaustavi 12 lopti. I u drugom poluvremenu smo izgledali odlično, realizacija je bila na najvišem nivou, tako da sam prezadovoljan – naglasio je Tavrić.

Leotar je uz Vogošću i Konjuh jedini tim sa maksimalnim učinkom, ali mladi stručnjak podvlači da su favoriti za najviši plasman i dalje Sloboda, Izviđač, Gračanica i Borac.

– Nemamo nikakvo opterećenje što se tiče rezultata i tabele, ali se nadamo da ćemo što duže biti u samom vrhu. Čeka nas zahtevno gostovanje u Visokom jer je domaćinima ovaj meč na “život i smrt” – rekao je Tavrić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button