OSTALI SPORTOVI

“Vještačko disanje” plivačima i vaterpolistima! Gradski olimpijski bazen nastavlja sa radom!

Javno preduzeće “Akvana” i Gradski olimpijski bazen nastaviće sa radom nakon ponovnih pregovora i postignutog dogovora sa preduzećem “Novoteks”, rekao je danas gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

On je istakao da će sporazum za deblokadu računa ovog preduzeća biti potpisan u ponedjeljak, 10. Oktobra, te da neće biti prekida rada GOB-a.

– Vjerujem da će “Novoteks” ovaj put ispoštovati dogovor – rekao je Stanivuković.

Podsjećamo, juče su sportski klubovi digli glas protiv odluke JP Akvana da od 10. oktobra zatvori vrata Gradskog olimpijskog bazena. Ovim dogovorom prije svih plivači i vaterpolisti dobili su “vještačko disanje”, ali je jasno da su problemi ogromni

Grada Banjaluka tvrde da su učinili sve sa svoje strane kako bi se odblokirao račun „Akvane“ i kako bi to preduzeće i Gradski olimpijski bazen mogli nesmetano da rade, a radnici da dobiju plate. Očekuje se da će preduzeće “Novoteks” potpisati sporazum o predloženom rješenju, prema kojem bi grad naslijeđena dugovanja “Akvane” isplaćivao u mjesečnom anuitetu do isplate kompletnog duga, uz uslov da se odblokiraju računi “Akvane”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Ravin Crossbows USA
Back to top button