BIHRUKOMET

Leotar se ne plaši ni Gračanice, derbi u Ljubuškom, Borac traži prvi gostujući trijumf

Seriju teških mečeva rukometaši Leotara nastavljaju sa Gračanicom, a Trebinjci se nadaju da će jiš jednom odbraniti domaći teren i ostati na vrhu tabele.

Prva dva testa u “Bregovima” položili su desetkom jer su savladali Borac I Slobodu, sva od četiri tima koji konkuriišu za najviši plasman.

– Gračanica je jako kvalitetna ekipa koja je u prethodnim utakmicama pokazala čvrstu i dobru igru, pa će sigurno biti jedan od glavnih pretendenata za sam vrh. Sa druge strane, mi smo pokazali da možemo da igramo sa svima. Pozivam publiku da dođe u dvoranu i da bude naš vjetar u leđa – rekao je desni bek Trebinjaca Aleksandar Milojević.

Druugi derbi petog kola igraju Izviđač i Sloboda.

Do prve gostujuće pobjedu u sezoni rukometaši Borca pokušaće da dođu u Zavidovićima. Banjalučani u dobrom raspoloženju čekaju meč jer su prije sedam dana odigrali dobru partiju protiv Vogošće.

Parovi 5. kola, subota: Vogošća – Kakanj (18), Hercegovina – Sloga (D) (18), Goražde – Gradačac (18), Leotar – Gračanica (19), Iskra – Bosna (V) (19), Konjuh – Maglaj (19), Izviđač – Sloboda (20), Krivaja – Borac (20).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button