EUROKUPOVIFUDBAL

Tim za Ferencvaroš: Milojević ima samo jednu dilemu!

Sastav koji je Miloš Milojević izveo prethodne sedmice protiv Ferencvaroša bio je pun pogodak kada je u pitanju Crvena zvezda, koja je u svakom segmentu nadigrala mađarskog šampiona u Beogradu (4:1).

Ukoliko žele pozitivan rezultat, a nema sumnje da je to plan, crveno-bijeli u Budimpešti u najmanju ruku moraju da ponove partiju sa Marakane – što znači da Milojević neće previše eksperimentisati kada je u pitanju postava srpskog šampiona.

Sistem se neće mijenajti definitivno i ostaće 4-3-3, a ispred Milojevića je samo dilema koga će staviti na desno krilo. Stefan Mitrović jeste bio odličan u Beogradu, dao je i gol, ali čiji se da je ovo utakmica, u situaciji kada će Fradi biti ofanzivniji, za oporavljenog Osmana Bukarija.

– Ekipa je pravljena za 4-3-3, mi nemamo klasičnog “vingbeka” – rekao je Milojević nedavno poslije meča sa Spartakom, dok je na konfreneciji potvrdio da u timu ima sve rapoložive igrače:

– Bukari trenira kao i svi ostali, svi su zdravi i spremni i na slatkim sam mukama kada je u pitanju sastav.

A kada je u pitanju sastav Zvezde, uz zacementiranog Milana Borjana na golu, defanzivnu liniju crveno-bijelih činiće Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović i Milan Rodić.

Ispred njih će djelovati Seku Sanogo koji će imati delikatan zadatak da neutrališe opasne ofanzivce Fradija. Društvo u “vezi” će mu praviti Gelor Kanga i Mirko Ivanić koji će imati uglavnom ofanzivnije zadatke.

Po lijevom boku će napadati Alekanadar Katai, dok je mjesto desne strane u navali ipak rezervisano za Bukarija. Nema sumnje da će njegova brzina biti nešto na šta će se Zvezda oslanjati. Pogotovo što je ta lijeva strana odbrane Ferencvaroša ispoljila određene nedostatke u Beogradu.

Na mestu napadača biće Aleksandar Pešić.

Meč je na program sutra od 21 čas. (Telegraf)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button