KOŠARKAREGION

“Žoc vozi Fiću, a Vazura auto od 200.000 evra”

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan i JSD Partizan Ostoja Mijailović odgovorio je na optužbe da on navodno stoji iza prekida utakmice Lige konferencije odigrane u četvrtak na stadionu u Humskoj.
Duel između Partizana i Kelna bio je prekinut zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren.

– To je verovatno optužba zato što su pretukli nedužnog čoveka na stadionu. On je danas podneo krivičnu prijavu. Neće ih spasiti lažna optužba da iza baklji stojim ja ili bilo ko drugi – rekao je Mijailović u emisiji „Sport light“.

Prvi čovjek JSD Partizan iznio je teške optužbe na čelnike fudbalske sekcije i naglasio da se nikoga ne boji.

– Angažovali smo državnu revizorsku kuću da ispitamo sve njihove sumnjive transkacije koje su napravili i za onaj silni novac koji su podizali bez pokrića. Slede krivične prijave i moraće da odgovaraju za to. Neće ih spasiti kampanje na pojedinim televizijama protiv mene, porodice, ljudi oko mene… Neće im proći. Ne osećam potrebu da dugujem bilo šta. Dugujem državi koja mi je dala mogućnost da ovde imam normalnu kompaniju, da budem predsednik kluba… U SD Partizan ima 50 radnika, dug za njihovo socijalno i penziono je 74 miliona dinara, nemaju knjžice da se leče. Oni voze automobile od 800 evra, a direktor Partizana koji ima platu 5.000 evra vozi auto od 200.000 evra blindirani. Mislite da je normalno to? Znate koji auto vozi Željko Obradović? Rekao sam mu kada je došao da izabere koji auto želi iz moje kompanije, a on je rekao da hoće fiću 500, crnu sa belim sedištima – naveo je Mijailović i rekao da nema nikakve ambicije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Mushroom liberty cap
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button