BIHKOŠARKA

Bajić prozvao Čolana citirajući Ivu Andrića

Trener Igokee Dragan Bajić je apelova na Košarkaški savez BiH da konačno utiču pehalje i medalje njegovim igračima za šampionsku titulu minule sezone, uoči meča sa nimburkom, a kako se stvari u međuvremenu nisu pomjerile sa mrtve tačke ponovo je pokrenuo to pitanje.

Košarkaši Igokee u nedjelju igraju utakmicu protiv ekipe Splita u ABA ligi, a Bajić je još jednom iskoristio priliku na konferenciji za medije da se obrati Košarkaškom savezu BiH i generalnom sekretaru Ameru Čolanu.

– Obratio bih se Košarkškom savez BiH i generalnom sekretaru gospodinu Čolanu kada je u pitanju pehar i medalje koje nismo dobili evo skoro pet mjeseci od osvajanja tirule. Jednostavno imam potrebu da se obratim jer i moji igrači me stalno zapitkuju. Voler dođe i pita me “da li je moguće da već dvije godine igramo i osvajamo sve na parketu, a ne dobijamo pehare”. Međutim, kako je rekao Ivo Andrić “kad uđes u Bosnu prestaje logika”‘, ali meni je to teško objasniti Voleru. Samo mi koji živimo ovdje znamo za takve stvari i za takva dešavanja – rekao je Bajić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button