EVROPSKE LIGEFUDBAL

Santoš: Bio sam zabrinut za Ronalda

Seletkor reprezentacije Portugalije Fernando Santoš priznao je da je bio zabrinut zbog statusa Kristijana Ronalda u Mančester Junajtedu.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji imao je problem sa menadžerom Erikom ten Hagom, ali utisak je da su se strasti smirile što je obradovalo i Santoša uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

– Ne miješam se u posao svojih kolega. Danas je sve drugačije, Kristijano je razgovarao sa trenerom i bio je starter u posljednjih nekoliko utakmica protiv Šerifa, Vest Hema i Real Sosijedada. Igrao je ne samo u Ligi Evrope, nego i u prvenstvu  rekao je iskusni trener i nastavio:

– Donedavno je bilo nemoguće reći nešto o ritmu igrača, ali trenutno to pitanje zapravo ne stoji. Da, postojao je trenutak kada sam bio zabrinut za Kristijana, kada je javljeno da neće trenirati sa ekipom. Da je radio individualno, bilo bi vrlo teško. Sada je drugačije, a pred njim je još mečeva.

Reprezentacija Portugalije je na Mundijalu u grupi sa Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom. Prvi meč odigraće 24. novembra protiv Gane u Dohi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: mushrooms side effects
Back to top button