KOŠARKAREGION

Partizan u ozbiljnoj krizi: Poraz u Ljubljani za nastavak crnog niza VIDEO

Košarkaši Partozana poraženi su od Cedevita Olimpije u 10. kolu ABA lige nakon neizvjesne završnice – 77:74.

Cijeli tok meča bio je vrlo neizvjestan, a nijedna ekipa nije uspijevala da se odmakne na više od pet, šest pogodaka razlike. Partizan je dugo u igri držao Dante Eksum koji je odigrao najbolji meč u sezoni, ali se mu se sve do drugog poluvremena niko nije priključio. Sporadično je pogađao Janis Papapetru, a loši su bili Zek Ledej i Kevin Panter.

Na drugoj strani, Cedevitu je vukao nezaustavljivi Jogi Ferel koji je izmišljao poene za svoj tim. Mijenjao je Željko Obradović čuvare na njemu, ali niko nije imao naročitog uspjeha.

Beograđani su imali šansu u finišu, ali su pali poslije penal završnice i doživjeli šesti poraz u posljednjih sedam mečeva računajući i Evroligu. Evidentno je da su “crno-bijeli” u ozbiljnoj krizi, da imm nedostaje samopouzdanje, jer neizvjesne završnice po pravilu gube ove sezone.

Eksum je na kraju imao otvoren šut za produžetak, ali nije pogodio, pa je Cedevita stigla do sedme pobjede uz dva poraza. Partizan je na omjeru 8-2, dok je Zvezda na 8-1. Ferel je postigao 18 poena uz tri skoka i sedam asistencija, a pomogli su mu Zoran Dragić i Džoš Adams sa 13 odnosno 11. Eksum je na drugoj strani postigao 23, Papapetru 17, a Danilo Anđušić i Matijas Lesor po devet.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: KIU
  2. Povratni ping: 2bewitching
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button