ATPGRAND SLAMTENIS

Da li vas je bar malo sramota? Na AO ove godine mogu da igraju i zaraženi!

Kreg Tajli, direktor Australijan opena, istakao je da teniseri neće morati da se testiraju na korona virus, a mogu da zaigraju čak i ako su zaraženi na prvom gren slemu u sezoni.

Kakav preokret za samo godinu dana i onoga što su uradili Novaku Đokoviću. Ruku na srce, period od 365 dana je dug i svašta moće da se desi, ali one sulude mjere koje su važile sada su nestale i dešava s epotpuno druga krajnost?!

Zdravstvena politika, za koju je Tajli rekao da odražava ono što se događa u široj zajednici, značajna je promjena u odnosu na stroge protokole koji su obeležili turnir u posljednje dvije godine.

Turnir 2021. održan je u takozvanom „balonu“, a prošle godine je deveterostruki osvajač turnira Novak Đoković deportovan jer nije vakcinisan.

– Samo smo htjeli da pratimo dešavanja u zajednici – pokušao je da objasni Tajli i dodao:

– Otišli smo korak dalje dajući preporuku oko izbjegavanja igranja kada ste bolesni, a naše medicinsko osoblje nastaviće to da nadzire. Jasno smo rekli našim igračima, kao i našem osoblju, ako se neko ne osjeća dobro, neka ostane kod kuće, ali znamo da će potencijalno biti tenisera koji će igrati i sa kovidom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: สล็อต
Back to top button