EVROPAKOŠARKA

Lesor: Zvezda je bila dobar početak; Srećan sam u Partizanu

Košarkaš Partizana Matijas Lesor kaže da je srećan u Partizanu i da ne razmišlja o budućnosti.

– Uopšte ne razmišljam o tome, usredsređen sam na to da pobijedimo u što više utakmica i da pomognem Partizanu da bude najbolji što može da bude. Ne znam šta će biti sljedeće godine, a ni sljedeće nedjelje. Samo hoću da pomognem timu – rekao je 27-godišnji Lesor za “Basketnjuz” i dodaje:

– Dopada mi se ovdje, srećan sam. U dobrim sam odnosima sa trenerom i saigračima. Sve je kako treba. Vidjećemo šta budućnost nosi.

Lesor je tokom svoje karijere nastupao za dosta klubova, izmeću ostalih za Nanter, Crvenu zvezdu, Unikahu, Bajern Minhen, Monako, Makabi i sada za Partizan, ali se samo u Šalonu zadržao duže od jedne sezone.

– Imao sam različite periode u Evroligi. Zvezda je bila dobar početak, ali onda su se desile neke stvari koje nisam mogao da kontrolišem i razišli smo se. Sada još više uživam u ovim trenucima jer sam svjestan koliko je teško biti u ovoj poziciji u Evroligi – da ti ljudi vjeruju i daju ti minute. Pokušavam maksimalno da iskoristim svaku utakmicu – ističe Lesor.

– Igramo sa velikom energijom u svakom meču, svi su koncentrisani i mnogo igrača doprinosi – to je naša snaga. Ne oslanjamo se samo na jednog ili dvojicu igrača, tim smo u kojem je svako prijetnja – dodao je Franzu.

Centar Partizana igra sjajnu sezonu u crno-belom timu, Francuz prosječno bilježi 12,6 poena, 7,2 skokova i blokadu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Magic Mushrooms Blue
  2. Povratni ping: 티비위키
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button