EUROKUPOVIFUDBAL

PO NALOGU BEZBJEDNOSNE SLUŽBE Partizan sa Šerifom pred praznim tribinama

Utakmica šesnaestine finala između Partizana i Šerifa u Kišnjevu biće odigrana bez prisustva publike, saopštili su iz redova srpskog predstavnika.

Saopštenje fudbalskog kluba Partizan prenosimo u celosti:

– FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike. S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji. Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put – navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, grupi od 12 igrača crno-belog tima nije dozvoljen ulazak u zemlju. Njima je od pripadnika čuvara reda rečeno da ne mogu da uđu u zemlju zbog trenutne situacije i “zato što su Srbi”. Povratne avionske karte su kupili od sopstvenog novca i to pod navodno visokim cenama.

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas na stadionu u Kišinjevu, jer su organizatori riješili da iz Tiraspolja prebace meč u drugi grad zbog blizine granice sa Ukrajinom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: dgคาสิโน
Back to top button