ATPTENIS

SVJETSKA ELITA Vavrinka i Monfis stižu u Banjaluku – pregovara se sa šampionom

Srpska open u Banjaluci, koji je na programu od 16. do 23. aprila, okupiće neke od najboljih tenisera svijeta.

Listu učesnika predvodi najbolji na ATP listi, Novak Đoković, a učešće su, za sada, potvrdila još dva dobro poznata imena.

To su Gael Monfis, koji je igrao u Beogradu, te Sten Vavrinka, trostruki Grend slem šampion.

Kakos u saopštili organizatori, pregovori se vode i sa Andrejom Rubljovim, Karenom Hačanovim i Frensisom Tijafoom.

Pored Novaka, od naših će igrati i Laslo Đere, Filip Krajinović i Dušan Lajović.

– Kada smo počeli sa pripremom ovog turnira, imali smo velike ambicije. Sada, nekoliko meseci kasnije, one su još veće jer ćemo ugostiti neka od najznačajnijih imena iz sveta tenisa, a ujedno i navijačima u regionu pružiti priliku da iz prvih redova gledaju tenis svetskog ranga. Srećni smo što ćemo i ovog aprila vrhunske tenisere okupiti na jednom mestu i što iz godine u godinu pokazujemo da ovaj turnir postaje tradicija na našim prostorima – istakao je Đorđe Đoković, direktor turnira Srpska open.

U okviru nacionalnog teniskog centra u parku Mladen Stojanović, na 9000 m2, pored centralnog terena, koji može da primi oko 6000 gledalaca, naći će se i još 2 terena za mečeve na kojima će publika moći da uživa u teniskom spektaklu, kao i 6 terena za trening u okviru kojih će postojati mogućnost praćenja treninga. Najveći ljubitelji bijelog sporta dodatnu zabavu pronaći i u fan zoni i velikom selu, koje će nuditi veliki broj zabavnog sadržaja, suvenira i prilika za druženje sa teniserima.

Prodaja karata za Srpska open turnir počinje početkom aprila, a u ponudi će biti dva tipa: ulaznica za Centralni teren (koja će omogućiti pristup i svim ostalim terenima za mečeve, kao i FAN zoni), i posebna ulaznica za FAN zonu, koja će omogućiti i pristup terenima za mečeve 1 i 2. Ulaznice će moći da se kupe online, kao i na licu mjesta, na samom turniru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button