EVROPSKE LIGEFUDBALREGION

NATHO VJERUJE Pobjeda u derbiju za povratak na put

Bibars Natho nada se da bi derbi sa Crvenom zvezdom (srijeda, 18.30) mogao da vrati samopouzdanje Partizanu.

“Parni valjak” nalazi se u najvećoj krizi u novijoj istoriji.

Crno-beli su izgubili od Čukaričkog dva puta u četiri dana i umanjili šanse da zauzmu drugo mjesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Štaviše, Partizan je izjednačen na četvrtom mjestu sa Vojvodinom pa mu je ugrožen i uopšte nastup u Evropi sljedeće sezone.

Tim Igora Duljaja je izgubio četiri od posljednjih pet utakmica u prvenstvu.

A u srijedu u Humsku stiže najveći rival, koji se “prošetao” do titule i obezbijedio direktan plasman u LŠ.

– Imam velika očekivanja pred večiti derbi. Pobjeda u najvećem meču u srpskom fudbalu je bitna za nas, igrače, klub i navijače. Svjesni smo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali dobrim rezultatom protiv Crvene zvezde možemo da se vratimo na pravi put. Daćemo sve od sebe da ostvarimo uspjeh – rekao je Natho za “Sportski žurnal”.

Drugi strijelac i najbolji asistent Parnog valjka dobro je upoznat sa kvalitetima rivala.

– Oba tima veoma se dobro poznaju i neće biti velikih iznenađenja. Derbi odlučuju sitnice. Greške moramo da svedemo na minimum kako bismo slavili. Teška vremena prouzrokovana negativnim rezultatima nas prate, ali na večitom derbiju nema pravila. Nadam se da će sreća biti na našoj strani.

U prethodnom derbiju Zvezda je slavila minimalnu pobjedu na “Rajku Mitiću”, dok je u posljiednjem okršaju u Humskoj bilo nerješeno – 1:1.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: mushrooms uk
  2. Povratni ping: h&k for sale
Back to top button