EVROPAKOŠARKA

“Neka pobedimo Real trojkom u poslednjoj sekundi!”

Centar Partizana Alen Smailagić ističe da je više nego spreman za prvi meč četvrtfinalne serije Evrolige protiv Reala u Madridu.

Popularni “Smajli” je prije nekoliko sedmica u Beogradu imao recept za Valtera Tavaresa, po mnogima najdominantnijeg centra u elitnom takmičenju.

– Nasmejani smo, spremni smo, radimo jako, ne planiramo da izgubimo, to nam nije ni na kraj pameti, idemo da pobedimo. Znamo koliko je jaka ekipa Partizana, imaju dobre centre, dobre igrače, mi imamo svoj plan kojeg ćemo se držati, treba da budemo koncentrisani i da odigramo utakmicu kako treba. Igramo dobru košarku, to se vidi na treningu, nasmejani smo i razigrani, jedva čekamo utakmicu – rekao je Smailagić.

Upitan je Smailagić kako bi volio da se završi utakmica.

– Ne znam, voleo bih da to bude neka trojka u poslednjoj sekundi – nada se centar crno-belih.

– Ovo je plej-of, igraće ekipe mnogo jače i čvršće, moraćemo da se naviknemo na to, mnogi igrači poput mene se susreću sa ovakvim nečim prvi put u životu, moramo da budemo skoncentrisani i prizemljeni da odigramo dobru utakmicu da bismo imali šansu da pobedimo.

Partizan će imati u dvorani “WiZink” podršku od oko 120 navijača.

– Daleko su, ali bitno je da su uz nas, oni su u našim srcima, znamo da nas bodre i oni koji nisu mogli da dođu, jedva čekam da im pokažemo da smo spremni da igramo i za njih i za Partizan – zaključio je Smailagić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button