NEKATEGORISANO

SLUČAJ VLAHOVIĆ Alegri tvrdi da je povrijeđen, italijanski mediji kažu drugačije

Srpski golgeter Dušan Vlahović propustio je gostovanje Atalanti, što se odmah osjetilo u timu Juventusa. Mršav remi bez golova još je i dobar kada se pogleda da je Stara dama izbjegla poraz.

Međutim, ostaje pitanje šta je sa Vlahovićem? Trener Masimilijano Alegri je obrazložio da ima povredu leđa, ali su mediji na Apeninima otkrili da postoji drugi problem. U pitanju je stara povreda pubalgije, koja ga je mučila prošle jeseni toliko da je malo nedostajalo da propusti Mundijal u Kataru, gdje je samo jedan meč počeo u prvoj postavi zbog toga (Švajcarska).

– Vlahović ima problem sa leđima, nije trenirao. Moramo da ga ostavimo da miruje – rekao je Alegri pred put u Bergamo, ali novinar Ilario Di Đovambatista donosi informaciju da trener Juvea nije bio iskren.

– U stvarnosti to nije slučaj. Čuvena pubalgija postala je hronični problem. Toliko ga boli da ga spriječava da igra – otkrio je Đovambatista.

Ugleda Gazeta delo Sport piše da bi Zemunac trebalo da se vrati sljedećeg vikenda kada je na programu gradski derbi sa Torinom. Isto kao i drugi napadač Arkadijuš Milik, koji je takođe propustio duel u Bergamu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button