EVROPAKOŠARKA

IVANOVIĆ O PORAZU ZVEZDE: Napravili smo kardinalne greške

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je na konferenciji za medije poslije poraza od Monaka (82:76) u četvom kolu Evrolige.

Odakle toliko oscilacija u igri Zvezde.

– Ma dajte molim vas, Koliko smo utakmica dobili,sve zavisi kako se gleda. Mislim da je bilo egal zadnja tri minuta, posle smo napravili kardinalane grešeke, posle kojih su oni poveli i posle nismo imali rešenja. Neću da tražim nikakvo opravdanje, nismo još uhvatili pravi ritam, nismo još došli u onu pravu formu, to nije neko pravilo, ma dajte molim vas – kaže Ivanović.

Šta je presudilo utakmicu.

– Problem čitave utakmice je bio to što je Monako igrao sa kontaktom, a mi smo igrali dobru odbranu. Oni su imali više mogućnosti da naprave faul, oni su napravili nula faula mi pet faula u četvrtoj četvrtini tako da nismo bili u mogućnost da igramo jaču odbranu u finišu meča – rekao je Ivanović.

Zvezda je uputila više šuteva za tri kada se uporedi start sezone sada i prošle sezone.

– Kada smo dobili prvu utakmicu svi su bili zadovoljni, kako Zvezda pogađa. Ja sam tada rekao da treba da se vidi kada ne pogađamo te šuteve, kad igramo loše ali da dobijemo utakmicu, mi imamo takav tim da smo na sve tri utakmice šutirali više trojki nego dvojki – obrazložio je trener Crvene zvezde.

Situacija oko Luke Mitrovića, i zašto Bolomboja nije bilo na terenu u finišu meča.

– Luka je igrao dobro, ali Bolomboj je večeras na toj poziciji bio naš najbolji igrač. Bolomboj je bio naš najbolji igrač, i zamenio sam ga jer je bio umoran.

Igra Šabaza Nejpira.

– Nejpir je igrač koji treba da bude igrač odluke i biće igrač odluke, igrač koji će nam dobijati utakmice.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button