ATPTENIS

Beker žestoko prozvao Kirjosa zbog “Novak bi obrisao pod sa vama”

Borisu Bekeru se nimalo nije dopala izjava Nika Kirjosa koji je nekadašnji tenis nazvao sporim.

Australijanac, koji neće igrati na prvom grend slemu sezone u Melburnu, dao je intervju za Atletik u kom je ponovo bio bez dlake na jeziku.

I tom prilikom se dotakao nekadašnjeg tenisa i perioda kada je Beker žario i palio na teniskoj pozornici.

“Igra je bila tako spora tada. Gledao sam Borisa Bekera i ne kažem da nisu bili dobri u svoje vreme, ali reći da bi bili jednako dobri sada, to je apsurdno. Veliki servis tada je bio brzine od 197 do 200 km/h. Ljudi poput mene serviraju konstantno 220, precizno u uglovima. To je sasvim drugačija igra”, rekao je Kirjos.

Beker je odmah reagovao.

“Nik pravi puno buke oko tenisa! Zašto govori o sportu koji očigledno ne voli… To je proverena činjenica, Nik nikada nije osvojio grend slem kao igrač ili trener (da, ima u dublu jednu), pa odakle mu bilo kakva verodostojnost? Pokušava da poredi generacije… Lejver protiv Federera, Borg protiv Nadala, Sampras protiv Đokovića!? Neću ni spominjati Mekinroa, Kona, Lendla, Agasija, Kurijea, Edberga, Vilandera, Kuertena, Raftera, Hjuita i mnoge druge… Razgovaraj sa svojima na ‘OnlyFans’ o mnogim stvarima, ali ne o tenisu!”, poručio je Beker.

Rasprava se nije završila na tome, jer se kasnije ponovo oglasio Kirjos.

“Jedno je sigurno, ja neću sedeti ovde za 20 ili 30 godina i tvrditi da bih mogao da se takmičim sa novim klincima. To je definitvno stvar ega. Takođe, ja sam pobeđivao Federera, Nadala, Đokovića, Mareja tako da osećam da imam kredibilitet.. Ali to nije nauka o raketama da vidite da bi Novak obrisao pod sa vama na svom vrhuncu. To nije napad, to su činjenice. Hahahaha, ovaj čovek pričao o kredibilitetu… Prošli put kada sam proveravao ti si bio negde zatvoren”, aludirao je na Bekerov boravak u zatvoru.

Potom je dodao i sledeće: “I veoma cenim tu priču o Only Fans. Uspeo sam da Boris Beker priča o tom brendu. Oduvek sam znao da si u toku sa mojim poslovnim kontaktima”.

To nije prvi put da njih dvojica uđu u verbalni duel.

Pre tri godine Beker je nazvao Kirjosa “pacovom” zbog toga što je prozivao igrače koji su izbegali pravika tokom pandemije koronavirusa, na šta mu je Kirjos odgovorio da je “blesa”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button