NEKATEGORISANO

Profitiraj na Evroligi sa najvećim kvotama koje su u Meridianu: Crvena zvezda 2.60, Fenerbahče 1.50

Danas će biti kompletirano 30. kolo Evrolige, a kladionica Meridian je i ovoga puta spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET – PANATHINAIKOS – 1 (2.60) 2 (1.55)

Crvena zvezda Meridianbet ima pet uzastopnih poraza u Evroligi i odavno su izgubili sve šanse da budu dio play-ina. S obzirom na to da je fokus u potpunosti prebačen na ABA ligu gdje je glavni cilj osvajanje titule, trener Ioannis Sfairopoulos u posljednje vrijeme poštedio je neke od svojih ključnih igrača. Miloš Teodosić je van tima još od Kupa Radivoja Koraća kako bi se u potpunosti spremio za najvažniji period sezone, a protiv Maccabija u timu nije bilo ni Nemanje Nedovića i Branka Lazića.

Naredni rival Crvene zvezde Meridianbet biće Panathinaikos. Oni su doživjeli bolan poraz od Olympiacosa u prošlom kolu, te su tako smanjili svoje šanse da završe unutar top 4 i tako se izbore za prednost domaćeg terena u play-offu Evrolige. Izabranici Ergina Atamana više nemaju prostora za kiks i u Beograd će doći silno motivisani da se iskupe za poraz od najvećeg rivala. Poseban motiv će sigurno imati i Mathias Lessort koji je prošle sezone branio boje Partizana.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od najprofitabilnijih košarkaških igara je kombinovanje broja poena sa ishodom utakmice ili kombinovanje broja poena sa centralnim hendikepom.

Granica poena je 158.5, a kvote u kombinaciji sa ishodom su sljedeće:

  • 1&više (pobjeda Crvene zvezde i više od 158.5 poena) – 4.90
  • 2&više (pobjeda Panathinaikosa i više od 158.5 poena) – 2.95
  • 1&manje (pobjeda Crvene zvezde i manje od 158.5 poena) – 5.00
  • 2&manje (pobjeda Panathinaikosa i manje od 158.5 poena) – 3.00

Kada se radi o kombinovanju centralne granice poena i centralnog hendikepa koji je 4.5, situacija sa kvotama je sljedeća:

  • H1&više (Crvena zvezda neće izgubiti sa pet ili više razlike i više od 158.5 poena) – 3.40
  • H2&više (pobjeda Panathinaikosa sa pet ili više razlike i više od 158.5 poena) – 3.10
  • H1&manje (Crvena zvezda neće izgubiti sa pet ili više razlike i manje od 158.5 poena) – 3.45
  • H2&manje (pobjeda Panathinaikosa sa pet ili više razlike i manje od 158.5 poena) – 3.25

U okviru 30. kola Evrolige, danas se igraju još tri utakmice i to su:

Fenerbahče (1.50) – Barcelona (2.40)
Monaco (1.25) – Milano (3.85)
Valencia (1.55) – Bayern (2.35)

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Kladi se na Evroligu u Meridianu i osvoji BONUS!

Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč Evrolige. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača sa tiketom koji sadrži barem jedan meč iz Evrolige i uplatu depozita u period od 19. do 22. marta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button