EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za sve utakmice iz liga petice: Tottenham 2.05, Real Madrid 1.60

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz liga petice i pomoću Meridianovih fantastičnih kvota.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

FULHAM – TOTTENHAM – 2
Kvota: 2.05

Fulham igra dobro u zadnje vrijeme i imali su neke zapažene rezultate u Premijer ligi. Ističe se definitivno trijumf na “Old Traffordu”, ali ništa manje upečatljiva nije bila pobjeda od 3:0 nad Brightonom. Tim Marca Silve je predaleko od borbe za Evropu, međutim ključno je da nisu u borbi za opstanak.

Tottenham je prethodnog vikenda ostvario najvažniju pobjedu u sezoni. Sa 4:0 su deklasirali Aston Villu u gostima i tako su napravili ogroman korak ka mjestu u Ligi šampiona naredne sezone. Ne smiju sebi dozvoliti pad u posljednjoj trećini Premijer lige i ova utakmica će biti dobar test karaktera.

Obrazloženje prognoze: Gradski derbiji uvijek donose posebnu draž i posebnu motivaciju za oba tima, ali mi prednost dajemo Tottenhamu. Ne samo da imaju veći kvalitet, nego i ova utakmica nosi puno veću težinu za njih. Ako su uspjeli razbiti Aston Villu, trebali bi biti u stanju makar minimalnim rezultatom da nadigraju Fulham.

OSASUNA – REAL MADRID – 2
Kvota: 1.60

Osasuna je dobila pet od zadnjih šest utakmica pred svojim navijačima u La Ligi. Prije toga su imali izuzetno loše rezultate na “El Sadaru”, međutim trijumf nad Rayo Vallecanom pogotkom Raul Garcie duboko u sudijskoj nadoknadi je sve promijenio za klub iz Pamplone.

Real Madrid je opravdao ulogu favorita protiv Celte i na taj način su potpisali otkaz svom nekadašnjem treneru, Rafi Benitezu. Los Blancosi su i dalje na osam bodova ispred Barcelone i nadaju se da će prednost ostati najmanje tolika u trenutku kada veliki rivali odmjere snage za par kola.

Obrazloženje prognoze: Nema sumnje da Real Madrid ne želi da u momentu El Clasica razlika u odnosu na Barcelonu bude realno dostižna. Učiniće sve što mogu, ne samo da odbrane ovih plus osam, nego ako je moguće i da uvećaju tu razliku. Treba očekivati izuzetno motivisan “Kraljevski klub” u Pamploni i siguran trijumf.

LENS – NICE – 1
Kvota: 2.10

Dosta puta se u francuskom fudbalu dogodilo u posljednjoj deceniji da kada neki klub napravi senzacionalni dobar rezultat u jednoj sezoni, naprosto nestane u narednoj. Ukazivalo je da će to biti slučaj i sa Lensom, ali oni su se izdigli kao Feniks iz pepela i nezadrživo jurišaju ka mjesto koje vodi u Ligu šampiona. Prethodne sedmice su nadigrali Brest koji je jedan od direktnih konkurenata.

Činilo se i da je Nica na pravom putu da bude dio Lige šampiona naredne sezone, ali njihovi rezultati u Ligi 1 su užasni u zadnje vrijeme. Skupili su samo jedan bod u prethodnih pet kola i ne čini se da Francesco Farioli zna izlaz iz krize. U slučaju neuspjeha i na ovom gostovanju, možda klupsko rukovodstvo posegne za šok terapijom.

Obrazloženje prognoze: Pobjede protiv Lyona i Bresta su samo potvrdile da Lens igra odličan fudbal u prethodna dva mjeseca. Nastup u Ligi šampiona je ostavio posljedice tokom jeseni jer nisu imali dovoljno kvaliteta da prikazuju dobre rezultate na oba fronta, ali sada kada je fokus isključivo na Ligi 1, stvari su za 180 stepeni drugačije.

Meridianov tiket dana:

Fulham – Tottenham – 2
Osasuna – Real Madrid – 2
Lens – Nice – 1

Ukupna kvota: 6.89

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button